Takpanel med 6 elementer 60x60 cm

Takpanel med 6 elementer 60x60 cm
Varenr.
LED200
Pris
kr 15 840 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Takpanel med 6 elementer 60x60 cm
  • Bilde 0
  • Bilde 6
  • Bilde 2
  • Bilde 5
  • Maler

Takpanel med 6 elementer 60x60 cm

Solskinn, dagslys og flott natur er noe de fleste mennesker setter pris på.  Flimmerfrie LED-paneler gir simulert dagslys og bringer naturen inn for å gi brukeren en hverdag med mer dagslys.

 

 

Lys påvirker trivsel
Et moderne arbeidsliv betyder mange i dag bruker mye av dagen inne uten tilstrekkelig med dagslys. Forskning viser at god belysning og tilpass mengde dagslys kan bidra til bedre trivsel, økt konsentrasjonsevne, mer energi, mindre stress, bedre døgnrytme og søvn samt redusere migrene og spenningshodepine.

Med LifeLike paneler kan du bringe sommerhimlen, dagslyset og naturen inn, og gi deg selv en hverdag med bedre arbeidsmiljø, mer dagslys og bedre atmosfære.

Naturlig påvirkning og enkel montering
Våre produkter er flimmerfri LED paneler med himmel- eller naturmotiv. Ikke flere vanlige, kjedelig lysarmaturer. Gjør arbeidsplassen din mer attraktiv for ansatte og samarbeidspartnere og skap et imøtekommende visuelt miljø med naturlig lys!

Våre paneler passer inn i vanlige systemhimlinger, er enkle å installere og trenger bare tilkopling av strøm. Panelene gir et fantastisk lys uten blending og oppfyller alle krav for god belysning inne. Det er mulig å justere lysfarge til varmere lys, og du kan bestille dimbart panel for tilkobling av lysdimmer.
Kan også installeres på vegg eller direkte på tak.