Stoler med hjul

Stoler med hjul er løsningen for de lange møtene hvor du trenger god variasjon i sittestillingen.  Her får du høyderegulering, sving- og vippefunksjon som gir en sitteopplevelse tilnærmet kontorstolen.  Modellene fra Scan Sørlie med pipestopp i ryggen gjør stolene ekstra komfortable.  

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Tekla Trevi med hjul
kr 6 060 Eks. MVA
Zero konferansestol
kr 4 839 Eks. MVA
Touch Comfort original
kr 10 920 Eks. MVA
Touch Comfort pipe
kr 10 920 Eks. MVA
Carina 1 - lav rygg
kr 2 680 Eks. MVA
Carina 2 - høy rygg
kr 2 890 Eks. MVA
Stella konferansestol
kr 3 645 Eks. MVA
kr 1 890 Eks. MVA

Kontorstoler på Hjul - Komfort og Funksjonalitet på Kontoret Ditt

Hos KMS Interiør spesialiserer vi oss på å tilby profesjonelle kontorstoler på hjul, som er perfekte for ethvert moderne arbeidssted. Våre ergonomiske kontorstoler gir ikke bare komfort, men også støtte for kroppen din gjennom lange arbeidstimer. Med funksjoner som høydejustering, tilt-mekanisme og roterende sete, er våre stoler et utmerket valg både for hjemmekontoret og det profesjonelle bedriftsmiljøet.

Konferansestoler på Hjul - Ideelle for Møter og Teamarbeid

Våre konferansestoler på hjul er designet for å gi maksimal komfort under lange møter og brainstorming-sesjoner. Med stoler som har tilt-funksjon og behagelig ryggstøtte, kan møtedeltakere nyte komfort og konsentrasjon, som er nøkkelen til produktivitet og kreativitet.

Moderne Kontorstoler - Skandinavisk Design og Ergonomi

Vi tilbyr moderne kontorstoler som kjennetegnes av skandinavisk design og høy ergonomi. Våre stoler er ikke bare estetiske, men også funksjonelle, noe som gjør dem til et ideelt valg for de som søker en kombinasjon av stil og komfort på arbeidsplassen.

Velg den Perfekte Stolen til Kontoret Ditt

Hos KMS Interiør forstår vi at alle har individuelle behov, derfor er vårt utvalg av kontorstoler på hjul tilpasset et bredt spekter av preferanser. Fra kontorstoler av høy kvalitet til stoler for arbeid ved skrivebordet, vi har alt du trenger for å skape et ergonomisk og stilig arbeidsmiljø.