Andre stoler

Stoler for resepsjoner, for besøkende på kontorer og for loungeområder bør være komfortable og ha et tiltalende design. 

Lave stoler kan sammen med sofaer brukes for å skape et stimulerende kontormiljø.  De kan benyttes i arealer tiltenkt midlertidige arbeidsoppgaver som sjekking av e-post eller for uformelle samtaler.  Her finner du stoler som passer ditt behov og for akkurat ditt arbeidsmiljø.

Stort utvalg av tekstiler gjør at stolene enkelt kan tilpasses ethvert eksisterende miljø.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
kr 7 400 Eks. MVA
kr 6 250 Eks. MVA
Wave Lobby
kr 4 500 Eks. MVA
Size med lavt fotkryss
kr 9 870 Eks. MVA
Size Bolt med hodehviler
kr 9 400 Eks. MVA
Size Bolt
kr 7 840 Eks. MVA
Shakira
kr 1 945 Eks. MVA
Isabelle lenestol
kr 2 690 Eks. MVA
Elena foajestol
kr 2 870 Eks. MVA
Caroline konferansestol
kr 1 190 Eks. MVA

Innovative Kontorstoler hos KMS Interiør

Velkommen til KMS Interiør, hvor vår kategori Andre Stoler tilbyr ergonomiske kontorstoler designet med tanke på komfort og stil. Våre moderne stoler for avslapningsområder og møbler for kontorresepsjoner kombinerer funksjonalitet og estetikk for å skape det ideelle arbeidsmiljøet.

Komfort og Stil for Kontoret Ditt

Våre komfortable stoler for gjester og stilige konferansestoler er ikke bare praktiske, men tilfører også eleganse til ethvert kontormiljø. Som en ledende nettbutikk for kontormøbler, er KMS Interiør stolt av å tilby kvalitetskontorstoler og funksjonelle arbeidsstoler som møter våre kunders varierte behov.

Personlig Tilpasning og Ergonomi

Tilpassede kontorstoler og ergonomiske løsninger i vårt sortiment sikrer komfort og støtte som er nødvendig i ethvert hjemmekontor og profesjonelt arbeidsmiljø. Våre kontorstoler med justerbar høyde og stoler for uformelle møter er ideelle for dynamiske og moderne arbeidsplasser.

Innovasjon og Kvalitet

Hos KMS Interiør fokuserer vi på innovative kontormøbler som ikke bare ser bra ut, men også bidrar til helse og produktivitet. Våre stoler for uformelle møter og ergonomiske kontorstoler er et uttrykk for vårt engasjement i å levere produkter av høyeste kvalitet.