Tower

Låsbare uttrekksskap som kan leveres i 2 og 3 permhøyder.  Tilgjengelig med 8 standard laminatfarger hvor disse kan kombineres på samme produkt med en farge på skapstamme og en annen på front.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Tårnskap 3A4 venstre
kr 7 980,00 Eks. MVA
Tårnskap 3A4 høyre
kr 7 980,00 Eks. MVA

Profesjonell Kontoroppbevaring fra KMS Interiør

Hos KMS Interiør forstår vi hvor viktig effektiv og elegant kontoroppbevaring er. Vår Tower oppbevaring-kategori tilbyr et bredt utvalg av modulære oppbevaringsløsninger, som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tilpasset moderne kontormiljøer. Fra låsbare uttrekksskap til tilpassede oppbevaringsenheter, er hvert produkt designet med tanke på maksimal plassutnyttelse og ergonomi.

Våre kontoroppbevaring-produkter kombinerer høy kvalitet med moderne design, noe som gjør dem til et ideelt valg for de som søker effektiv kontorlagring-løsninger. Med et variert tilbud, inkludert moderne kontormøbler og kvalitets oppbevaringssystemer, posisjonerer KMS Interiør seg som en leder innen kontorinnredning i Drammen-regionen. Våre produkter, som elegante oppbevaringsmøbler, er perfekte for bedrifter som verdsetter både funksjonalitet og estetikk.

Ved å velge våre fleksible lagringsløsninger, kan kundene være sikre på at de får et produkt som ikke bare møter deres nåværende behov, men også er tilpasset fremtidige krav. Som en ledende kontormøbler nettbutikk, tilbyr vi et bredt spekter av produkter som er tilgjengelige online, noe som gir enkel tilgang og praktisk shopping. Enten du leter etter en løsning for et lite hjemmekontor eller et stort bedriftsmiljø, er våre profesjonelle kontoroppbevaring-løsninger ideelle for ethvert arbeidsmiljø.