Stabelbare stoler

Stabelbare stoler kan være fornuftig der det er behov for hyppig endring av antall stoler i et lokale.  I vårt sortiment finner du stoler i forskjellige størrelser og prisklasser.  Felles for alle er at de skal ha en behagelig sittekomfort.  Noen av modellene er lagerført med sort stoff og kan leveres raskt.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Konferansestol  KMS CAFE VII
kr 2 300,00 Eks. MVA
kr 1 990,00 kr 1 393,00 Eks. MVA
Tekla Bolt med høy rygg
kr 3 900,00 Eks. MVA
Apollo Bolt høy med pipestopp
kr 3 500,00 Eks. MVA
Apollo Høy - heltrukket
kr 3 100,00 Eks. MVA
Taxi konferansestol
kr 995,00 Eks. MVA
Basic konferansestol
kr 895,00 Eks. MVA
ISO konferansestol
kr 420,00 Eks. MVA
kr 890,00 kr 623,00 Eks. MVA

Stapelbare Stoler - Fleksibilitet og Komfort for Ditt Kontor

Velkommen til vår kategori av stapelbare stoler hos KMS Interiør, hvor vi tilbyr en rekke ergonomiske kontorstoler designet for å forene stil med funksjonalitet. Vårt sortiment inkluderer alt fra moderne kontorstoler til praktiske stoler for møterom, perfekt tilpasset både til hjemmekontoret og til profesjonelle arbeidsplasser.

Våre kontorstoler for bedrifter er nøye utvalgt for å sikre optimal komfort og støtte gjennom lange arbeidsdager. Med fokus på kvalitetskontorstoler, tilbyr vi produkter som ikke bare forbedrer arbeidsmiljøet, men også bidrar til en sunnere arbeidsplass. Enten du er på utkikk etter kontorstoler for hjemmekontor eller kontorstoler for konferanserom, finner du det ideelle valget hos oss.

For de som verdsetter fleksibilitet og effektivitet i møterommet, er våre stoler til møterom en utmerket løsning. Disse stapelbare stolene er ikke bare praktiske og plassbesparende, men også stilige, noe som gjør dem til et perfekt tillegg til ethvert moderne kontordesign. Vår beliggenhet i Drammen og Viken gjør det enkelt for lokale kunder å utforske vårt brede utvalg av kontormøbler på nett og i butikk.

Utforsk Vårt Sortiment av Kontormøbler

Utforsk vårt omfattende sortiment av kontormøbler, inkludert ergonomiske arbeidsplasser og elektriske skrivebordsunderstell, som alle er designet for å forbedre både komfort og produktivitet på arbeidsplassen. Med vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet, er KMS Interiør det ideelle valget for alle dine kontormøbelbehov.