Øvrige bord

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Tekla bord Ø90 - H73 cm
kr 6 200,00 Eks. MVA

Møtebord og Kantinebord fra KMS Interiør

Hos KMS Interiør forstår vi viktigheten av profesjonelt kontorutstyr, spesielt når det gjelder møtebord og kantinebord. Vår kategori "Øvrige bord" tilbyr et bredt utvalg av modulære bord, som ikke bare er ergonomiske, men også stilige og funksjonelle. Hvert bord er designet med tanke på våre kunders ulike behov, fra moderne møtebord til fleksible arbeidsbord, perfekte for det dynamiske miljøet i et moderne kontor.

Moderne og Ergonomiske Løsninger for Kontoret Ditt

Våre møtebord kombinerer moderne design med ergonomi, og sikrer komfort og effektivitet i arbeidet. I vårt sortiment finner du designermøtebord, som ikke bare er visuelt tiltalende, men også designet for å støtte en sunn holdning under lange møter. For de som søker innovative løsninger, tilbyr vi elektriske høydejusterbare systemer for bord, som lar deg tilpasse dem til individuelle brukerbehov.

Bord som Tilpasser seg Dine Behov

Hos KMS Interiør tror vi at hvert kontor er unikt og krever tilpasning. Derfor er våre kontorbord og kantinebord tilgjengelige i ulike stiler og størrelser. Vi tilbyr tilpassede kontorbord, som vil passe perfekt inn i ditt arbeidsmiljø. Uansett om du leter etter klassiske, minimalistiske eller ekstravagante løsninger, vil vårt utvalg helt sikkert møte dine forventninger.

KMS Interiør - Din Partner i Kontorinnredning

Som en ledende leverandør av kontormøbler i regionen, er KMS Interiør en stolt partner for mange bedrifter i innredningen av deres arbeidsplasser. Våre profesjonelle møtebord og ergonomiske bord velges av bedrifter som verdsetter kvalitet, stil og funksjonalitet. Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud og bli en del av vår fornøyde kundekrets, som har valgt KMS Interiør som sin partner i å skape det ideelle arbeidsmiljøet.