LED takpaneler

Lys er ekstremt viktig for kroppens biologiske rytme, og mennesker skal gjerne ha tilstrekkelig med dagslys.  Et moderne arbeidsliv betyr mange timer brukt inne uten tilstrekkelig med dagslys.

LifeLike er designet med mer naturlig lys for øyet og kan derfor være med å gjøre noe med dette problemet.

Panelene leveres med ledning og støpsel for plug-and-play installasjon ved bytte av vanlig armatur.  Utrolig enkelt å installere i vanlig systemhimling.  Koble strøm til panelet og din nye virtuelle himmel er klar for bruk.  Panelene kan også overflatemonteres. Garantitiden er 5 år.  Alle LifeLike paneler har bilder trykt med et spesiallagd og ekstra robust fotomedie, der gir flott resultat med minimal risk for riper.

Det er også mulig for produksjon med egne motiver.  Ta i så fall kontakt for pris.

Aktuelle bruksområder er:

  • Kontor
  • Helsevesen
  • Skole og barnehage
  • Tannklinikk
  • Detaljhandel

Prisen for LED-panel er fritt levert i nedre Buskerud, Oslo, Akershus og Vestfold.  Eventuell montering kommer i tillegg.

 

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett

LED-takpaneler - Fremtidens Belysning for Ditt Kontor

Hos KMS Interiør spesialiserer vi oss på å levere moderne LED-takpaneler som revolusjonerer måten du lyser opp arbeidsplassen din på. Våre LED-takpaneler, kjent som LifeLike LED-paneler, er designet for å etterligne naturlig lys, noe som er nøkkelen til å opprettholde en sunn biologisk rytme og øke produktiviteten på arbeidsplassen.

Ergonomisk Kontorbelysning for Komfort og Effektivitet

Vår ergonomiske kontorbelysning forbedrer ikke bare estetikken til et rom, men bidrar også til bedre velvære for de ansatte. Bruk av miljøvennlig kontorbelysning hjelper til med å redusere øyetretthet og øke konsentrasjonen, noe som er uvurderlig i miljøer som skoler, barnehager, helsevesenet og tannklinikker.

Moderne og Personlig Tilpassede Belysningsløsninger

Vi tilbyr personlig tilpassede takpaneler med mulighet for å velge motiver, noe som lar deg skape et unikt arbeidsmiljø. Våre LED-paneler for arbeidsplasser er enkle å installere (plug-and-play) og kommer med ulike monteringsalternativer, noe som gjør dem ideelle for enhver type kontorområde.

LED-takpaneler - En Investering i et Sunnere Kontor

Ved å velge våre LED-takpaneler, investerer du ikke bare i estetikk, men også i et sunt kontor. Med vår femårs garanti, kan du være sikker på at du får et høykvalitetsprodukt som vil vare over tid.

LED-belysning for Detaljhandelen og Hjemmekontoret

Våre løsninger er ikke begrenset til tradisjonelle kontorer. Vi tilbyr også LED-belysning for detaljhandelen samt for hjemmekontoret, og gir dermed allsidige belysningsløsninger for våre kunders varierte behov.