Gulvskjermer

Ofte kan det være behov for å skjerme arbeidsplassen både for lyd og innsyn, uten at det er hensiktsmessig å sette opp en hel vegg.

Våre skjermvegger leveres i 3 forskjellige høyder, alle i 5 forskjellige bredder. De kan stå på «faste» føtter, føtter med justérskrue eller føtter med hjul. De kan kobles i rekke, i vinkel, i 3-veis formasjon eller i 4-veis formasjon.  Oppgitt pris er med faste føtter.  Noter manuelt, eller kontakt oss, dersom du ønsker en annen løsning.

I tillegg kan veggene kles opp i et hvilket som helst stoff, dersom ingen av standard-stoffene faller i smak.

Rammen i veggene er i heltre, mens kjernen er 2 cm Rockwool.  

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett

 


Gulvskjermer og Skillevegger til Kontoret - KMS Interiør

Hos KMS Interiør spesialiserer vi oss på å tilby moderne og funksjonelle gulvskjermer og skillevegger, som er perfekte løsninger for ethvert moderne kontor. Våre produkter, som akustiske kontorskjermer og modulære skillevegger, forbedrer ikke bare estetikken til arbeidsplassen, men øker også privatliv og reduserer støy, og skaper et ideelt miljø for konsentrasjon og produktivitet.

Ergonomiske og Modulære Løsninger for Ditt Kontor

Våre ergonomiske kontorløsninger, inkludert gulvskjermer og skillevegger, er designet med tanke på fleksibilitet og tilpasning til ulike rombehov. Med modulær konstruksjon, kan våre produkter enkelt konfigureres og tilpasses for å passe til enhver kontoroppsett, samtidig som de gir høy kvalitet og holdbarhet.

Forbedring av Akustikk og Privatliv på Kontoret

Å forstå viktigheten av kontorakustikk og privatliv på arbeidsplassen er nøkkelen til vår designfilosofi. Våre akustiske kontorskjermer er ideelle for å dempe lyder, noe som er spesielt viktig i åpne kontorlandskap. I tillegg tilbyr vi løsninger for privatliv på kontoret, som hjelper til med å opprettholde fokus og øke produktiviteten.

Design og Funksjonalitet

I KMS Interiør kombinerer vi design og funksjonalitet for å levere møbler som ikke bare ser flotte ut, men også er høyst funksjonelle. Våre moderne kontormøbler er designet for å passe til enhver kontorstil, fra tradisjonell til ultramoderne. Vi tilbyr et bredt spekter av stiler, farger og finisher, slik at våre produkter passer perfekt inn i ethvert interiør.