Skuffeseksjoner

Skuffeseksjoner leveres med 3 eller 4 skuffer.  Alle med hjul slik at du enkelt kan flytte de.  Kan innredes med penneskål og blankettinnsats.  Løsningen med 3 skuffer kan også ha innsats for hengemapper.

Tilgjengelig i 8 standard laminatfarger hvor du om ønskelig kan ha en laminatfarge på skrog og en annen på skuffefrontene.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Hengemapperamme
kr 450 Eks. MVA
Penneskål
kr 238 Eks. MVA

Ergonomiske og Moderne Skuffeseksjoner for Effektiv Kontoroppbevaring

Hos KMS Interiør forstår vi hvor viktig effektiv og ergonomisk arbeidsplassutstyr er. Vår kategori Skuffeseksjoner tilbyr et bredt utvalg av lagringsløsninger som ikke bare er praktiske, men også estetisk tilpasset moderne standarder for kontorinnredning. Fra kontoroppbevaring til møbler for hjemmekontoret, våre produkter er designet for å maksimere funksjonalitet og komfort på arbeidsplassen.

Praktiske og Tilpassbare Skuffeseksjoner

Våre skuffeseksjoner er ideelle for de som søker både kvalitet og fleksibilitet. Med et mangfold av størrelser og stiler, tilpasser våre produkter seg lett til ulike behov og preferanser. Hver skuffeseksjon tilbyr rikelig med lagringsplass, noe som er nøkkelen til å opprettholde orden og effektivitet i ethvert ergonomisk kontorutstyr.

Moderne Kontormøbler for Hjemmekontor og Profesjonelle Miljøer

I en tid med fjernarbeid, blir møbler for hjemmekontoret stadig viktigere. Våre skuffeseksjoner kombinerer profesjonalitet og stil, noe som gjør dem til et utmerket valg både for tradisjonelle kontorer og hjemmekontorer. Vi tilbyr moderne kontormøbler som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tilpasset ethvert interiør.

Kontorlagringsløsninger som Fremmer Effektivitet

Ved å velge våre kontorlagringsløsninger, investerer du i effektivitet og organisasjon av arbeidsplassen din. Våre skuffeseksjoner er designet for å maksimere kontorområdet, samtidig som de gir enkel tilgang til nødvendige dokumenter og kontormaterialer.

Kvalitetskontormøbler fra KMS Interiør

Som en ledende leverandør av kvalitetskontormøbler i Drammen-området, er KMS Interiør stolt av å tilby produkter som kombinerer høy kvalitet med moderne design. Våre skuffeseksjoner er et utmerket eksempel på vårt engasjement for å levere møbler som ikke bare er vakre, men også holdbare og funksjonelle.