Bordplater for møtebord

Vi har et bredt utvalg av bordplater egnet for alt fra det lille møtebordet på kontoret til store konferansebord. Velg mellom søyleunderstell og t-fot understell.

 

Hvis du ikke har funnet størrelsen på bordplate du er interessert i, skriv til post@kms1.no.
Vi lager en individuell bestilling for deg.


Du kan også finne andre forslag til bordplater på:

https://www.kms1.no/skrivebord/bordplater

 

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Tønneplate 420x120/90 cm
kr 12 320 Eks. MVA
Tønneplate 350x120/90 cm
kr 11 060 Eks. MVA
Tønneplate 270x120/90 cm
kr 8 351 Eks. MVA
Tønneplate 200x110/90 cm
kr 7 490 Eks. MVA
Tønneplate 240x120/90 cm
kr 8 225 Eks. MVA
Plate Ø 70 cm
kr 1 034 Eks. MVA
Plate Ø 90 cm
kr 1 297 Eks. MVA
Plate Ø 120 cm
kr 1 831 Eks. MVA

Bordplater til Møtebord fra KMS Interiør

Hos KMS Interiør spesialiserer vi oss på å levere profesjonelle bordplater til møtebord, som er en nøkkelkomponent i ethvert moderne og ergonomisk kontor. Vårt utvalg inkluderer et bredt spekter av bordplater, fra små løsninger perfekte for intime møter, til store bordplater designet for omfattende konferansesaler. Hver bordplate er nøye designet for å maksimere funksjonalitet og estetikk, samtidig som den fremhever det moderne preget av enhver arbeidsplass.

Tilpassede og Modulære Løsninger for Ditt Kontor

Våre bordplater på bestilling tilbyr uovertruffen fleksibilitet og tilpasning. Uavhengig av dimensjoner og stil du foretrekker, kan vi tilpasse bordplaten til dine individuelle behov. Med alternativer som søyleunderstell og t-fot understell, kan våre bordplater til møtebord enkelt tilpasses ulike konfigurasjoner og romkrav, noe som gjør dem til et ideelt valg for dynamiske og skiftende arbeidsmiljøer.

Moderne og Ergonomiske Bordplater til Kontoret

Hos KMS Interiør forstår vi hvor viktig det er å kombinere stil og funksjonalitet. Våre moderne bordplater til møtebord ser ikke bare elegante ut, men er også designet med tanke på ergonomi. De passer perfekt til ulike typer kontorstoler, og gir komfort og bekvemmelighet under lange møter eller teamarbeid. Dette bidrar til å skape et sunt kontor, som støtter helse og velvære for ansatte.

Velge den Perfekte Bordplaten til Ditt Kontor

Vi tilbyr bordplater til møterom og bordplater til kantiner, som er tilgjengelige i forskjellige former og størrelser for å passe til ethvert interiør og stil. Våre produkter er laget av materialer av høy kvalitet, noe som garanterer deres holdbarhet og langvarig bruk. I tillegg er våre bordplater til teamarbeid ideelle for å fremme samarbeid og kreativitet på kontoret, noe som gjør dem til en essensiell del av ethvert moderne arbeidssted.