Garderobe

Garderobeskap med rett tak, hattehylle, garderobestang og knagger.  Hasp for hengelås eller sylinderlås.  Kan leveres i mange standard farger.  Rask levering i grå utførelse.

Kan også leveres med sittebenk eller benstativ.  Ta kontakt for mer informasjon.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Garderobeskap med 1 rom
kr 2 050 Eks. MVA
Garderobeskap med 2 rom
kr 3 950 Eks. MVA
Garderobeskap med 3 rom
kr 4 650 Eks. MVA
Garderobeskap med 4 rom
kr 5 950 Eks. MVA
Z-skap med 2 rom
kr 3 650 Eks. MVA
Z-skap med 4 rom
kr 6 350 Eks. MVA
Z-skap med 6 rom
kr 8 950 Eks. MVA

Metal Garderobeskap for Kontoret hos KMS Interiør

Holdbarhet og Stil i Metall Garderobeskap

Hos KMS Interiør spesialiserer vi oss på å tilby metall garderobeskap som er ideelle for ethvert kontor. Våre Garderobeskap er laget av materialer av høyeste kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og en stil som passer moderne kontorlandskap. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av disse praktiske, men elegante lagringsløsningene.

Sikkerhet og Funksjonalitet i Kontorskap

Våre metall garderobeskap er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger, noe som gjør det mulig å perfekt tilpasse dem til estetikken og behovene til ditt kontor. Hvert skap er utstyrt med lås for hengelås (Hasp for hengelås) eller sylinderlås (Sylinderlås), noe som sikrer sikkerheten til lagrede gjenstander.

Ekstra Komfort: Skap med Sittebenk

I tillegg tilbyr vi skap med sittebenk (Sittebenk) og benstativ (Benstativ), som er ideelle for områder der ansatte kan trenge et sted å sitte mens de skifter sko. Disse funksjonelle tilleggene gjør at våre skap ikke bare er praktiske, men også øker komforten på arbeidsplassen.

Ergonomiske og Stilige Løsninger for Ditt Kontor

Hos KMS Interiør er vi stolte av å tilby kontormøbler (Kontormøbler) designet med tanke på ergonomisk arbeid (Ergonomisk arbeidsplass). Vår online møbelbutikk (Kontormøbler på nett) gjør det enkelt og praktisk å handle, og leverer alt du trenger for å skape et funksjonelt og estetisk kontor.

Utforsk Vårt Utvalg av Metall Garderobeskap Online

Besøk vår nettside for å bla gjennom vårt komplette utvalg av metall garderobeskap og andre kontorløsninger. Hos KMS Interiør legger vi alltid vekt på kvalitet, funksjonalitet og moderne design for å møte våre kunders behov.