Skap

Slagdør-seriene har bredde 80 cm og høyde fra 1 til 5 x A4 hyller. Skyvedør-seriene har bredde på 80 cm og 120 cm.  Høyde fra 1 til 5 x A4 hyller.  I tillegg kommer overreoler, innsatser og tilbehør.

Alle 8 standard laminatfarger kan kombineres med alle.  Dette gir mange variasjonsmuligheter for å skape et kontormiljø i tidsriktig utførelse og uten tillegg i pris.

 

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett

Kontorskap fra KMS Interiør

Hos KMS Interiør forstår vi hvor viktig effektiv dokumentlagring er i ethvert kontor. Vår kategori av kontorskap tilbyr et bredt spekter av produkter som kombinerer funksjonalitet, moderne design og høy kvalitet. Fra skap med slagdører til skap med skyvedører, våre løsninger er perfekte for alle som søker modulære lagringssystemer tilpasset individuelle behov.

Kontorskap av Høy Kvalitet

Våre A4-dokumentskap er laget med tanke på holdbarhet og estetikk. Vi tilbyr laminerte skap i forskjellige farger og stiler som ikke bare er praktiske, men også tilfører eleganse til ethvert kontormiljø. Med tilpassede lagringsløsninger, kan du velge skap som best møter dine behov, enten du leter etter møbler til ditt hjemmekontor eller et stort, bedriftsmiljø.

Funksjonelle og Stilige Løsninger

Hos KMS Interiør tror vi at funksjonelle kontorskap også kan være stilige. Våre skap for små kontorer og store kontorområder er designet for å maksimere plass og øke organiseringen. Skap med justerbare hyller tilbyr fleksibilitet, slik at du kan tilpasse lagringsplassen til skiftende behov.

Moderne Kontorskap for Alle

Utforsk vårt utvalg av moderne kontorskap som ikke bare er praktiske, men også bidrar til å skape et ergonomisk og moderne arbeidsmiljø. Med våre skap blir kontoret ditt et sted hvor lagring møter design, og skaper det ideelle miljøet for arbeid og kreativitet.