Ståbord - barstoler

Barbord med tilhørende stoler skaper et uformelt område med høy fleksibilitet.  Dette gir mulighet for en aktiv møtestil hvor man veksler mellom sittende og stående arbeid.  Slike løsninger passer i resepsjon, loungeområder og spiserom.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett
Tekla barstol
kr 5 400,00 Eks. MVA
Wave Bar
kr 3 225,00 Eks. MVA
Silje barkrakk
kr 995,00 Eks. MVA
McBar BXDXH - 190x60x105 cm
kr 11 400,00 Eks. MVA
MCBar BXDXH - 190x60x90 cm
kr 11 200,00 Eks. MVA

Ståbord og Barstoler til Kontoret

Hos KMS Interiør tilbyr vi et bredt utvalg av ståbord og barstoler, som er perfekte for moderne kontorlandskap, kantiner og loungeområder. Våre møtebord for stående arbeid og ergonomiske barstoler er designet med tanke på komfort og funksjonalitet for å støtte sunne arbeidsvaner og fremme effektiv kommunikasjon på arbeidsplassen.

Moderne Barborde til Kontoret

Våre moderne barborde er ideelle for resepsjonsområdet, og tilbyr fleksible løsninger for stående og sittende arbeid. Med modulær konstruksjon kan ståbord for arbeid enkelt tilpasses ulike behov og rom, fra små kontorer til store konferansesaler.

Ergonomiske Barstoler

Våre ergonomiske barstoler gir komfort og støtte gjennom lange arbeidstimer. De er ideelle for kantiner, fellesområder og som et supplement til høye bord for uformelle møter. Deres moderne design og funksjonalitet gjør dem til et utmerket valg for ethvert moderne kontor.

Bord og Stoler for Multifunksjonelle Kontorområder

I vårt sortiment finner du ståbord for teamarbeid og barstoler for kreative områder, som er perfekte for å skape multifunksjonelle kontorområder. Disse møblene fremmer åpen kommunikasjon og samarbeid, samtidig som de tilbyr fleksibilitet og tilpasningsmuligheter til de individuelle behovene til ditt kontor.