Bordskjermer

Bordskjerm sørger for god skjerming mot både lyd og innsyn, og følger med bordplaten opp og ned der det er hev/senk-løsning. Bordskjermene følger lengdene på standard platelengder fra 80 til 200 cm med 20 cm intervaller, og har det samme standard stoffvalg som gulvskjermene.

Skjermene med originalt feste for skruing innunder platen har 2 valgmuligheter mht høyde skjerm over bordplaten. Det er samme skjerm, men festet i 2 av 3 forborede hull, midterste + øverste (= 33 cm skjerm over bordplaten) eller midterste + nederste (= 45 cm over bordplaten).

Rammen i veggene er i heltre, mens kjernen er 2 cm Rockwool.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett

Skrivebordskjermer fra KMS Interiør

Skrivebordskjermer fra KMS Interiør er ikke bare en praktisk løsning for ethvert moderne kontor, men også et elegant dekorativt element som øker arbeidskomforten. Våre akustiske kontorskjermer er designet for å gi effektiv beskyttelse mot støy i dynamiske kontormiljøer, som åpne landskap eller bedriftskontorer. Ved å velge våre modulære skrivebordskjermer, får du fleksibilitet i romoppsettet, samt muligheten til å tilpasse til individuelle behov og skrivebordsstørrelser.

Moderne og Ergonomiske Løsninger for Kontoret Ditt

Hos KMS Interiør forstår vi hvor viktig det er å skape et ergonomisk arbeidssted. Derfor forbedrer våre Rockwool skrivebordskjermer og skrivebordskjermer laget av Fiji-stoff ikke bare akustikken, men bidrar også til bedre konsentrasjon og arbeidseffektivitet. Våre produkter er ideelle for både kreative kontorer og teknologikontorer, hvor personvern og ro er nøkkelen.

Skrivebordskjermer - Nøkkelen til Bedre Akustikk og Personvern

Skrivebordskjermer for personvern er en utmerket måte å øke komforten til ansatte på. Med dem kan hver ansatt i et hjemmekontor eller et moderne kontor nyte sitt eget rom uten å gi opp fordelene med et åpent kontorlandskap. Våre lydabsorberende skjermer er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tilpasset til ethvert interiør.

Hvorfor Velge Skrivebordskjermer fra KMS Interiør?

Ved å velge skrivebordskjermer fra KMS Interiør, investerer du i kvalitet og holdbarhet. Våre produkter er laget av materialer av høy kvalitet, noe som garanterer langvarig bruk. I tillegg tilbyr vi skrivebordskjermer for justerbare skrivebord, noe som er en ideell løsning for de som verdsetter ergonomi og helse på arbeidsplassen.