Omtrekking / Reperasjon

Nytt liv for stolene dine. 

Du sparer penger og miljøet.

Har du stoler du liker og ikke vil kaste men er de sliten og trenger rengjøring, reparasjoner eller omttrekking?

Du kan  sende dem til oss.
Om nødvendig vil vi bytte ut materialet med et nytt, installere ny gassløft, skifte hjul eller andre deler som krever det.


Send oss ​​bilder av stolen du ønsker å reparere så forteller vi deg hva vi kan gjøre for deg.


Vi venter på din melding:


post@kms1.no

 

OMTREKKING.jpg

 

Reperasjon av kontorstoler involverer vanligvis å rette opp eventuelle skader eller feil som har oppstått på stolens struktur eller mekanisme. Dette kan inkludere å erstatte ødelagte deler, stramme løse skruer eller justere mekanismer for å sikre at stolen fungerer som den skal.

Når det gjelder utskifting av polstring, innebærer dette å fjerne den gamle polstringen fra stolen og erstatte den med ny. Dette kan være nødvendig hvis den eksisterende polstringen er slitt, skadet eller på annen måte ikke lenger tilfredsstiller estetiske eller komfortmessige krav.

Endring av stoffet på kontorstoler betyr å erstatte det nåværende stoffet med et annet materiale. Dette kan være ønskelig av estetiske årsaker eller for å oppdatere stolenes utseende og følelse. Det nye materialet kan være av forskjellig type eller farge, avhengig av kundens preferanser og behov.

En tapetserer vil først inspisere stolen grundig for å identifisere eventuelle skader eller problemer som må adresseres. Deretter vil de demontere stolen for å få tilgang til strukturen og mekanismene. Eventuelle ødelagte eller slitasjeskadede deler vil bli reparert eller erstattet.

Når det gjelder utskifting av polstring, vil tapetsereren fjerne den gamle polstringen forsiktig, ta mål og klargjøre det nye materialet. Deretter vil de nøye montere det nye stoffet på stolen, sørge for en jevn og stram passform. Til slutt vil de gjenmontere stolen og sikre at den fungerer som den skal før den leveres tilbake til kunden.