Møterom-kantine

Vi innreder alt fra den lille møteplassen på kontoret til store møterom og kantiner.  Stort utvalg av bordplater, både single og koblingsbare, gjør det mulig å innrede konferanserom i alle størrelser og til alle formål.  Under fanen "Øvrige stoler" finner du stoler som passer ditt behov.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker bistand med tegning og innredningsforslag.

*Vi innreder kontoret * ergonomisk kontorutstyr * kontorstoler * kontorstol * senkbart og hevet skrivebord * elektrisk skrivebord * møbler til konferanserom * skrivebordsplate * billigste kontorstoler * kontordesign * elektrisk skrivebordsunderstell * ergonomisk arbeidsplass * bruktmøbler * Drammen møbelbutikk * alt som trengs til kontoret og hjemmekontoret * Beste hev- og senkbare skrivebord * akustiske skjermer * sunt kontor * akustikk på kontoret * Drammen Viken kontormøbelbutikk * kontormøbler på nett

Profesjonelt Utstyr til Møterom og Kantine

Hos KMS Interiør tilbyr vi komplette løsninger for møterom og kantiner. Våre produkter kombinerer funksjonalitet, moderne design og høy kvalitet, noe som gjør dem til et ideelt valg for ethvert kontor.

Bordplater - Hjertet i ethvert Møterom

Våre bordplater er tilgjengelige i ulike størrelser og stiler for å passe til en rekke behov og preferanser. Fra enkle, elegante plater til mer komplekse, modulære løsninger - vi har alt du trenger for å skape det perfekte møte- og samarbeidsområdet.

Stoler - Komfort og Stil

Å velge de riktige stolene er nøkkelen til brukernes komfort. Vårt utvalg inkluderer et bredt spekter av stoler, fra klassiske til moderne, ergonomiske modeller som gir støtte og komfort under lange møter eller arbeid ved skrivebordet.

Personlig Tilpasning og Fleksibilitet

Vi forstår at hvert kontor har sine unike krav. Derfor tilbyr vi muligheten for tilpasning av møbler. Fra valg av materialer, fargevalg til spesifikke mål - alt for at våre produkter skal passe perfekt inn i ditt kontormiljø.

Moderne Løsninger for Effektivt Arbeid

I vårt sortiment finner du også moderne tilbehør som akustiske paneler og elektriske høydejusterbare skrivebordsystemer, som bidrar til økt arbeidseffektivitet og komfort på kontoret.