Om oss

Edison skranke 4.gif

KMS Interiør leverer møbler til kontor, møterom, kantine, resepsjon og fellesarealer.

KMS Interiør as 

Vi er en leverandør av ergonomiske kontorløsninger med 25 års erfaring i dette markedet. 

Vi leverer  kontorerkontorinnredning til private bedrifter og offentlig miljø.  Hos oss kan du finne alt fra en enkelt kontorstol til totalløsninger for kontor, møterom, resepsjon, kantine og arkiv.  Vårt salgspersonell står uforbindtlig til tjeneste med utarbeidelse av løsningsforslag og prisberegning.

For å øke servicegraden for våre kunder har vi nå åpnet nettbutikk med et begrenset produktsortiment.  Ta kontakt  med oss dersom du ikke finner det du søker enten ved å ringe oss eller sende melding via chat, e-post eller  kontaktskjemaet, som du finner her.

Kontakt oss!


Selskapet har kontor/utstilling i Sande i Vestfold. Nærheten til E18 gir oss et godt utgangspunkt for å kunne betjene våre kunder i nedre Buskerud, Osloområdet og Vestfold. Firmaet har fast ansatte montører med lang erfaring og høy kompetanse og som i tillegg til montering også kan bistå med flytteoppdrag.

Vi importerer en stor del av våre produkter og unngår derfor fordyrende mellomledd.  I tillegg representerer vi ledende produsenter innen norsk og skandinavisk møbelproduksjon. Blant andre kjente merkevarenavn som Scan Sørlie - SAVO - Fumac - Ekornes og og Varier.

Vi utarbeider uforbindtlig tegninger til små og store prosjekter.  Vi har fri levering og montering i Nedre Buskerud, Oslo, Akershus og Vestfold.

Vårt salgspersonell står uforbindtlig til tjeneste med utarbeidelse av tegninger/innredningsløsninger samt prisoverslag.

Kunder som kjøper gjennom KLARNA kan returnere produktene i 14 dager fra mottak.

Velkommen til KMS Interiør og en hyggelig møbelhandel!

Kontakt oss!